Facebook Pixel Tracking

Technology Assistance for MPTC’s Spanish-Speaking Students

Technology assistance for MPTC’s Spanish-speaking students

MPTC’s remote technology help desk provider, BlackBeltHelp, has Spanish-speaking agents available to take calls from and to assist individuals that primarily speak Spanish.  Call the Technology Help Line today at 1-877-230-3509.  Support is available 24x7x365.  Students may be asked to provide their student ID number.

Agents can help students with:

• Network account activation
  • Setting up a security question/answer
  • Password reset
  • MPTC Alerts registration
  • Student email access
  • Connecting personal devices to the MPTC-Secure Wi-Fi network
  • Installing the MS Office Suite on a personal device for FREE!
  • Web Print
  • …….and more!

Asistencia tecnológia para los estudiantes hispanohablantes de MPTC

El proveedor de asistencia técnica remota de MPTC, BlackBeltHelp, tiene agentes hispanohablantes disponibles para tomar llamadas y ayudar a personas que hablan principalmente español.

Llama a la línea de ayuda técnica hoy al 1-877-230-3509.  La ayuda está disponible 24x7x365Se les puede pedir a los estudiantes que proporcionen su número de identificación estudiantil.

Pueden ayudar a los estudiantes con:

• Activación de la cuenta de red
  • Configuración de una pregunta o respuesta de seguridad
  • Restablecimiento de la contraseña
  • Registro de MPTC Alertas
  • Acceso al correo electrónico estudiantil
  • Conexión de dispositivos personales a la red Wi-Fi de MPTC
  • ¡Instalación de MS Office Suite en un dispositivo personal de forma gratuita!
  • Imprimir de web
  • ……. ¡y más!
Published by End User Experience